Dildo's

464 artikelen

pagina 1 / 9
-40%
(60)
24,95 14,95
Dinsdag in huis
-20%
(10)
29,99 24,-
Dinsdag in huis
-9%
(2)
32,99 30,-
Dinsdag in huis
-16%
(3)
37,99 32,-
Dinsdag in huis
-26%
(3)
42,99 32,-
Dinsdag in huis
-12%
(1)
24,99 22,-
Dinsdag in huis
-8%
(12)
19,- 17,50
Dinsdag in huis
-23%
(3)
49,95 38,50
Dinsdag in huis
pagina 1 / 9

Dildo Geschiedenis

Een team van Duitse wetenschappers van de Universiteit Tübingen ontdekte in 2005 de fragmenten van een stenen fallus die vermoedelijk ongeveer 28.000 jaar oud is. Die werd gevonden in de Hohle Fels Grotten nabij Ulm. Ook op antiek Grieks keramiek zijn soms seksuele handelingen met dildos uitgebeeld en ook bij opgegraven muurschilderingen in bv. Pompeï is dit thema te bewonderen. In het assortiment van Willie.nl vind je een enorme variëteit aan seksspeeltjes. Verschillende materialen (siliconen, pvc, glas, keramiek), verschillende vormen (een specifieke kromming zorgt bijvoorbeeld voor extra stimulatie van de G-spot of prostaat), maar ook dubbele dildo's (om eerlijk te delen) en voorbinddildo's (om de rollen eens een keertje om te draaien).

Klassieke Dildo stimulatie

Zoals er bij de vibrators zo ongeveer wekelijks een nieuw, revolutionair product wordt geïntroduceerd, zo traditioneel is de dildo; gewoon een kunstpenis, zonder trillende motor of andere toeters en bellen. Toch is ook de dildo is de afgelopen jaren onderhevig geweest aan innovaties, vooral op het gebied van materiaalgebruik. Resultaat: niet van echt te onderscheiden kunstpenissen. En dat is ook vaak de grote aantrekkingskracht van een dildo. Plat gezegd haal je met een dildo een super-realistische lul in huis (hoewel er ook varianten zijn in knotsgekke kleuren). Maar je kunt ook van de penis van je partner een soort dildo maken. Hij kan dan een speciale sleeve over zijn penis trekken, waardoor hij veranderd in een siliconen stimulatiestaf.

Soorten Dildo’s

Wil je online een Dildo bestellen? De dildo is er in eindeloos veel verschillende soorten, maten en materialen. Weet je nog niet welke dildo er het meest geschikt is voor jou? Dan zetten we hieronder de verschillende soorten op een rijtje:

De meest populaire Dildo’s

In het assortiment van Willie.nl vind je bijna 200 dildos. Deze verschillen in lengte, diameter, materiaal, etc. bekijk hier onze top10 van bestverkopende dildo modellen. Ben je naar iets specifieks op zoek, gebruik dan de filters in de dildo categorie om de perfecte dildo online te bestellen. Ook de grote hoeveelheid reviews van klanten kan als inspiratie dienen. En heb je recentelijk een dildo gekocht? Schrijf dan een review!

Dildo Gebruiken en Onderhouden

Gebruik een glijmiddel op waterbasis, want glijmiddellen op basis van siliconen zijn niet geschikt voor siliconen sex toys. Bij anaal gebruik is een anaal glijmiddel aan te raden. Een goede hygiëne is belangrijk: wij adviseren om een toycleaner te gebruiken om het speeltje schoon te maken. Spuit het speeltje in, en dep het daarna schoon met een droge doek. Dit voorkomt de groei van bacteriën. Het is dan ook altijd raadzaam om je speeltjes apart van elkaar te bewaren in een opbergzakje.

Meer informatie over dildo's?

Heb je nog meer vragen over dildo's? In onderstaande blogposts vind je uitgebreide informatie over verschillende soorten dildos:

Voor de eerste keer een dildo gebruiken? 6x tips!

Verschillende soorten Dildo's? 5x Populaire Dildo's

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.