Heb ik garantie op een artikel?


Wij garanderen dat door ons verkochte zaken vrij zijn van materiaal-, ontwerp- en fabricagefouten gedurende een periode van 6 maanden na levering althans gedurende een periode die door de producent van dat betreffende artikel wordt gegarandeerd. Ieder door ons geleverd artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en aan bestaande overheidsvoorschriften. Wanneer de garantie van toepassing is dient de consument dit aan ons te melden.

Belangrijk: De garantie vervalt indien de consument schade veroorzaakt door een onjuiste behandeling en / of toepassing van een gegarandeerde zaak.
De consument dient aan te tonen dat de zaak binnen de garantietermijn een gebrek vertoont waarvoor deze garantie geld. De garantie vervalt als het type- of serienummer van een zaak zijn verwijderd of gewijzigd.

Let op: Mits goed gebruikt bieden condooms een goede bescherming tegen zwangerschap en de meeste soa’s. Echter geen enkel voorbehoedsmiddel biedt 100% bescherming tegen soa, hiv en zwangerschap. Condooms die in Nederland worden verkocht zijn altijd condooms voorzien van een CE registratie. Dit betekend dat deze condooms voldoen aan alle strenge regels, wetten en eisen in de Europese Unie. Toch blijft het gebruik van condooms altijd voor eigen risico. CLS Healthcare BV kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor enige schade.

 

 

 

Klachtenprocedure


Wij proberen al onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Ondanks al onze inspanningen en zorgvuldigheid kan het voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent. Dat vinden wij vanzelfsprekend jammer. Laat het ons daarom weten, zodat wij ons best kunnen doen om hier samen een passende oplossing voor te vinden.

Klachten kunnen online via [email protected] op deze website ingediend worden of telefonisch door te bellen naar 070-8200918.

Wij proberen ingestuurde berichten via het contactformulier op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.