Wanneer en door wie wordt mijn bestelling bezorgd?


Alles wat voor 15:00 uur wordt besteld, is de volgende werkdag in huis! Zowel in Nederland als in België. Alle Nederlandse bestellingen worden via DHL Parcel verstuurd, bestellingen naar België worden door PostNL bezorgd. Regel is dat onze aangeboden verzendingen de volgende dag worden bezorgd. Door overmacht kan het soms voorkomen dat een envelop of pakket een dag later wordt afgeleverd. Uitzondering zijn de bestellingen die door middel van een bankoverschrijving worden betaald. Deze worden verzonden zodra de betaling bij ons binnen is.

Wanneer een bestelling per pakket wordt verzonden, krijg je van ons een e-mail met daarin een track & trace. Middels deze track & trace kun je de status van verzending en bezorging zien.

 

Kan ik een ander afleveradres opgeven?


Ja dat kan. Wanneer je de bestelling wilt gaan afrekenen kun je in stap 3 aangeven waar deze bestelling naar toe verzonden moet worden. Je kunt de bestelling naar je eigen adres of een ander afleveradres versturen.

 

Track & Trace zegt dat mijn pakket is bezorgd, maar ik heb nog niets ontvangen.


Via de track & trace die je reeds eerder van ons hebt ontvangen per e-mail kun je de status van je pakket zien. De meest actuele status wordt getoond. Wanneer de status op bezorgd staat en dit is niet het geval, kun je het best contact op nemen met onze klantenservice via het contactformulier of telefonisch via 070-8200918.

 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?


Alles wat op werkdagen voor 15:00 uur wordt besteld en wat betaald wordt via iDeal, Creditcard, Paypal, achteraf betalen of middels de telefoon is de volgende werkdag in huis. Bestellingen die betaald worden via een bankoverschrijving worden verwerkt zodra de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Meestal duurt het twee werkdagen voordat een bankoverschrijving bij ons binnen is. Let op: gebruik hierbij het juiste betalingskenmerk, voor een vlotte afhandeling.

 

Hoe anoniem is anoniem verzenden?


Wij garanderen dat bestellingen altijd 100% anoniem worden verzonden. Dat wil zeggen dat de bestelde producten in een blanco envelop of pakket zonder bedrijfsnaam en logo worden verstuurd. Op de pakketten en enveloppen staat wel een retour adres, omdat dit verplicht is.

 

Wat is de levertijd van een bestelling?


Bestelling voor 15:00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis. Uitzondering hierop zijn bestellingen die per bankoverschrijving worden betaald. Bestellingen die per bankoverschrijving worden betaald, worden verzonden zodra de betaling bij ons binnen is.
Normaal gesproken worden de door ons verstuurde zendingen de volgende dag bezorgd. Echter door overmacht kan het soms voorkomen dat een bestelling een dag later wordt afgeleverd.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.