Satisfyer - Pro + G-Spot - Rabbit vibrator

vrijdag in huis.

Met de Satisfyer Pro + G-spot Rabbit heb je de mogelijkheid om zowel de g-spot als de clitoris tegelijkertijd onafhankelijk van elkaar te stimuleren. Door de dubbele stimulatie met verschillende technieken zorgt hij voor adembenemende orgasmes!

  • Clitoris én G-spot stimulatie
  • 10 vibratiestanden voor gegarandeerde stimulatie
  • 11 luchtdruk intensiteiten om zo je eigen favoriet te bepalen
  • Beide stimulaties apart te bedienen
  • Vanwege de waterdichtheid is de toy overal te gebruiken en eenvoudig schoon te houden

Hoe werkt de Satisfyer Pro + G-spot Rabbit?

De Satisfyer Pro + G-spot Rabbit geeft jou de keuze om je eigen stimulatie samen te stellen! Je hebt namelijk de mogelijkheid om zowel de g-spot als de clitoris te stimuleren. Het langere gedeelte van de vibrator breng je naar binnen en beschikt over 10 verschillende vibratiestanden om de g-spot optimaal te stimuleren. De ronde opening plaats je op de clitoris waarbij de stimulatie plaats vindt door middel van drukgolven

Hoe gebruik ik de Satisfyer Pro + G-spot Rabbit?

Om de clitorisstimulatie te bedienen druk je op de witte knop met de 4 golven voor ongeveer 2 seconden. Hierdoor gaat de luchtruk stimulatie op de zachtste stand aan, verander de sterkte met de + en – knoppen. Genoeg gestimuleerd? Druk de knop dan weer in voor 2 seconden om het uit te zetten.

De vibratiestanden van de g-spot stimulator regel je via de goudkleurige knop, ook deze moet je voor ongeveer 2 seconden in drukken om aan en uit te zetten. Met elke klik wissel je vervolgens van het ritme in vibraties. 

De Pro + G-spot Rabbit vibrator van Satisfyer is volledig waterdicht, probeer de toy een keer onder de douche of in bad voor een extra intense ervaring!

Hoe laad ik de Satisfyer Pro + G-spot op?

De Satisfyer Pro + G-spot Rabbit is oplaadbaar met een handige USB-oplader, die je bij ons bij de bestelling geleverd krijgt. Deze lader is eenvoudig aan de Satisfyer Pro + G-spot Rabbit te bevestigen met een magneet.

Hoe maak ik de Satisfyer Pro + G-spot Rabbit schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Satisfyer Pro + G-spot Rabbit eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je Toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon en veilig blijft. Het voordeel van toycleaner is dat je zeker weet dat het de toy niet aantast. Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de vibrator op te bergen in een handig opbergzakje. De vibrator blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.

Welk glijmiddel soort gebruik ik?

Wij adviseren de Satisfyer Pro + G-spot Rabbit met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor gaat het allemaal wat soepeler, voelt het nog beter en wordt het materiaal niet beschadigd. Zo geniet jij nog beter van dit speeltje!


BatterijenUSB-oplaadbaar
KleurWit
MateriaalSiliconen / ABS
Lengte22 cm
Diameter3 cm
WaterdichtJa
MultispeedJa
Lees Meer
(82)
59,95 49,95 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.