Vingervibrators

14 artikelen

pagina 1 / 1
pagina 1 / 1
Vingervibrator kopen? Bekijk dan bij Willie.nl de verschillende mogelijkheden. De vinger vibrators zijn er in allerlei soorten en maten en hebben allemaal verschillende functies. De gemeenschappelijke eigenschap van de vibrators is dat deze om de vingeren gebonden kunnen worden en zodoende een toevoeging zijn bij het vingeren. Bekijk de verschillende mogelijkheden en kies het pakket op de vibrator die het best bij jou past.

Vingeren wordt nog lekkerder

Vingeren is één van de favoriete masturbatie technieken bij vrouwen. Door simpele bewegingen van 1 vinger kan een vrouw tot heerlijke orgasmes komen. Door een speciale vingervibrator te gebruiken worden de mogelijkheden van masturberen met de vinger vergroot. De vibrator is hierbij om de vinger te bevestigen en vaak voorzien van een geribbelde structuur. Dit betekent meer stimulatie prikkels voor de vagina en dus voor de vrouw.

 

Voor hem en voor haar

Vingervibrators zijn niet alleen gemaakt voor vrouwen maar misschien nog wel meer voor mannen. Met vingervibrators lijkt het alsof jij je er een beetje makkelijk vanaf maakt, maar als je de vibrators gaat gebruiken zal de mening van de vrouw snel worden bijgesteld. Een vingervibrator is een echte verrijking van jullie sexleven!

 

Speeltjes voor stellen

De vingervibrator is dus een ideaal speeltje voor stellen. Bij het voorspel kan zowel de vrouw als de man de vingervibrator gebruiken. Vrouwen kunnen hun partner teasen door met zichzelf te spelen terwijl de partner toekijkt. Mannen kunnen hun partner heerlijk stimuleren en tot een orgasme laten komen. Door voor een vingervibrator pakket te kiezen, kan de vinger stimulatie zeer gevarieerd zijn.

 

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.