WaterGlide - Anaal glijmiddel - 300 ml

vrijdag in huis.

Dit WaterGlide glijmiddel is speciaal gemaakt voor anaal gebruik en heeft een formule met hoge viscositeit die bijzonder geschikt is voor anaal genot. Het glijmiddel is geurloos, kleurloos en smaakloos, met een rijke en dikke consistentie en goede glijeigenschappen voor intens genot.

WaterGlide is glijmiddel op waterbasis, geproduceerd volgens Duitse kwaliteitseisen. De speciale ingrediënten zijn niet vet en kunnen gemakkelijk worden afgewassen met water. Het laat geen onaangename restjes achter na gepassioneerde momenten. Het glijmiddel plakt niet en voelt aangenaam aan op de huid. De rijke formule zorgt voor een fantastisch glad glijdend gevoel, zodat WaterGlide de perfecte keus is voor sensuele, bevredigende seks.

Je partner vertrouwen is belangrijk om ontspannen te kunnen genieten tijdens het vrijen en het is ook belangrijk om de producten die je daarbij gebruikt volledig te kunnen vertrouwen, zeker omdat ze in contact komen met je intieme zone. Daarom hebben WaterGlide glijmiddelen een CE keurmerk dat aangeeft dat het product voldoet aan regels die zijn opgesteld voor medische producten voor genitaal gebruik, en zijn ze voorzien van een label dat duidelijk aangeeft dat het product veilig gebruikt kan worden met latex condooms.


Inhoud300 ml
Lees Meer
(15)
14,95 incl. 21% BTW

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.