Willie Toys - Realistische dildo - 14,5 cm

vrijdag in huis.

Deze Willie Toys Realistische Dildo is een realistische dildo levensechte details, zoals een rechte schacht, ribbels en een scrotum. Door middel van de zuignap kan er nog beter van genoten worden.

  • Realistisch uiterlijk met eikel, aders en scrotum
  • 14,5 cm totale lengte, 10 cm inbrenglengte
  • Gebogen vorm en hiermee perfecte G-spot stimulatie
  • Zuignap, zodat het tegen de muur geplakt kan worden voor een nog intenser gevoel
  • Materiaal bevat geen weekmakers, dus niet schadelijk voor de gezondheid

Hoe gebruik ik de Willie Toys Realistische Dildo?

De Willie Toys Realistische Dildo heeft een gebogen vorm waarmee je perfect de G-spot kan stimuleren. De dildo is voorzien van een eikel, aders en een scrotum. Hierdoor ziet deze dildo er erg realistisch uit. Onderaan de dildo is een zuignap bevestigd, waardoor je deze op elke vlakke ondergrond kan bevestigen. Voor extra ontspanning neem je de dildo mee in bad of onder de douche, hij is namelijk voorzien van een volledig waterdicht design.

Hoe houd ik de Willie Toys Realistische Dildo schoon?

Vanwege de waterdichtheid is de Willie Toys Realistische Dildo eenvoudig schoon te maken met water en zachte zeep. Ook kun je toycleaner gebruiken om er zeker van te zijn dat de toy schoon blijft en niet beschadigd raakt. Een groot voordeel van de toycleaner is namelijk dat het de toy schoonmaakt zonder het materiaal aan te tasten.

Wanneer alles weer schoon is, raden wij aan de Willie Toys Realistische Dildo op te bergen in een handig opbergzakje. De Dildo blijft daardoor schoon en je voorkomt dat het siliconen materiaal wordt aangetast.

Welk glijmiddel soort gebruik ik?

Om jouw moment nog fijner te krijgen adviseren wij de Willie Toys Realistische Dildo met een beetje glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Hierdoor wordt het materiaal niet beschadigd en kan jij nog beter genieten van dit speeltje!


Kleurhuidroze
MateriaalPVC
Lengte14,5 cm
Diameter3,4 cm
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
BuigzaamJa
Lees Meer
(115)
29,99 incl. 21% BTW

Anderen bekeken ook:

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.