Womanizer x We-Vibe - Golden Moments 2 - Limited Edition

Voor 15:00 besteld, dinsdag in huis.
Deze Golden Moments 2 is een limited edition luxe cadeaubox, met daarin de Womanizer Premium 2 luchtdrukvibrator en de We-Vibe Chorus koppelvibrator. Dé bestsellers van deze vooraanstaande sextoymerken.
 
  • Luxe geschenkset
  • Womanizer Premium luchtdrukvibrator inclusief opbergzakje
  • We-Vibe Chorus partnervibrator inclusief opberg-/oplaadetui
  • Voordelig samen in één box
  • Ideaal voor koppels
 
Twee van de beste en populairste sextoys van het moment samen in één luxe geschenkset: de Womanizer Premium 2 luchtdrukvibrator en de We-Vibe Chorus koppelvibrator. Allebei in een elegante zwarte uitvoering met goudkleurige details.

De Womanizer Premium 2 stimuleert de clitoris door middel van Pleasure Air-Technologie zonder directe aanraking: pulserende luchtdrukgolven zorgen voor een zacht sabbelende tot intens zuigende sensatie op de clitoris. Kies uit 14 luchtdrukintensiteiten of laat de autopilotfunctie voor jou tussen de verschillende standen schakelen. Dankzij de Smart Silence-technologie stopt de vibrator automatisch als het contact met de huid verbroken wordt, waardoor hij extra stil en zuinig is.

De We-Vibe Chorus is een partnervibrator die beide partners tegelijk extra stimulatie kan bieden én die je op grote afstand kunt besturen als je (even) niet bij elkaar bent. Via de app heb je eindeloze vibratiemogelijkheden, zoals je eigen patronen maken. Het kleinste gedeelte draag je in de vagina voor stimulatie van de g-spot en penis. De bredere kant trilt op de clitoris. Dankzij het siliconenmateriaal en u-vormige design draagt hij comfortabel en blijft hij op zijn plek. Met de Touch Sense-modus en afstandsbediening met knijptechnologie besturen jouw bewegingen de vibraties.


Beide speeltjes zijn oplaadbaar (opladers meegeleverd) en waterdicht. Je kunt ze dus ook in bad gebruiken en eenvoudig schoonmaken.
BatterijenOplaadbaar (usb-kabel meegeleverd)
KleurZwart
MateriaalSiliconen
WaterdichtJa
PhthalatevrijJa (dus geen weekmakers)
MultispeedJa
Lees Meer
319,- incl. 21% BTW

Aanmelden nieuwsbrief


Altijd als eerste op de hoogte.